BEHANDLINGAR

KONSULTATION kostnadsfritt


Vi förespråkar naturliga och hållbara resultat och sätter stor vikt vid konsultationen. På konsultationen lyssnar vi noga på dina förväntningar och ger våra förslag på vad vi kan göra just för dig.

Kan ske både via telefon eller på kliniken.


Alla nya kunder som inte varit hos oss tidigare eller kunder som gör en ny behandling efter 6 månader ska boka en konsultation minst 48h innan en behandling kan ske.LÄPPBEHANDLING från 3000 kr

Vi använder vid denna behandling filler från det kända märket Restylane.


Restylane Kysse 0,5 3000 kr

Restylane Kysse 1 ml 3400 kr

Påfyllning inom 3 månader 2900 kr 


Restylane Kysse har utvecklats för att skapa perfekta, fylliga läppar. Restylane Kysse består av en hyaluronsyragel som är mjuk och spänstig så att dina läppar ser naturliga ut i rörelse och känns naturliga och kyssvänliga samt behåller en lagom plutig fyllighet även efter en tid.

VOLYMBEHANDLING från 3400 kr

I volymbehandlig kan man behandla olika områden:

Haka, käklinje, kinder/kindben, näsa, tinningar, nasolabialveck, marionetter från 1 ml filler av märket RESTYLANE för kombination av olika behandlingsområden.


Med hjälp av filler kan man återställa förlorad volym i ansiktet eller skapa skarpare ansiktskonturer. Vi startar alltid med en konsultation innan behandlingen.


Restylane är en serie hyaluronsyrefillers som används för att släta ut rynkor, forma läppar och framhäva konturer.

TEAR TROUGH 3500 kr

Tear trough behandling med Restylane Eyelight  är en fillerbehandling mot insjunken vävnad under ögonen. Detta sker då volymen/ fettvävnad under ögonpartiet försvinner. Det som blir synligt är hålligheter, skuggor, djupa tårfåror och mörka ringar under ögonen.


Restylane Eyelight är en injicerbar, hyaluronsyrabaserad filler som behandlar roten till problemet, det vill säga bristen på volym, genom att fylla ut fördjupningarna.

När tear trough-området är slätt och utan fördjupningar kan ljus reflekteras. Du kommer inte längre att se trött ut, utan istället ha en pigg och klar blick.


Notera att tear trough kan endast behandlas om man har en ihålighet eller skåra under ögonen som är orsakad av brist på fettvävnad.


Ibland kan det vara så att det behövs ytterligare behandling för att få bästa resultat. Detta är såklart individuellt och beror på utgångsläget.

Om man behöver mer behandlingar lägger vi tillsammans upp en behandlingsplan och vi ger rabatt vid andra behandlingstillfället.

HYALASE - BORTTAGNING AV FILLER 1700 kr

Behandlingar med Hyalase riktar sig till alla som har blivit felbehandlade eller tröttnat på sin filler. Med hjälp av Hyalase behandlas klumpar, asymmetrier eller felplacerad filler efter misslyckade behandlingar.


Innan behandling behöver man göra ett prick test för att utesluta eventuellt allergier.


Effekten kan ses redan efter 2-4 timmar upp till 48 timmar. Det slutliga resultat ses efter ca 1 vecka och ny fillersbehandling kan erbjudas efter 14 dagar.

HYALASEPAKETET 4200 kr

Paketpris för borttagning av filler med Hyalase samt påfyllning med 1 ml Restylane Kysse efter minst 2 veckor.

PROFHILO från 3000 kr

Profhilo är en injicerbar bioremodelleringsprodukt för ansikte och hals. Behandlingen motverkar förlust av hudens elasticitet och är samtidigt återfuktande och kollagenstimulerande, vilket återger ungdomlig lyster.


Profhilo har utvecklats med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik och innehåller en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden, vilket maximerar effekten utan tillsats av tvärbundna kemiska ämnen.


Med en specialutvecklad injektionsteknik, BAP (Bio Aesthetic Points), kan antalet behandlingar och därmed obehag minskas. Detta innebär att en Profhilo-behandling är perfekt att ta i farten utan någon lång återhämtningstid efteråt.


Vi rekommenderar en kur av 2 behandlingar med 30 dagars mellanrum. Varaktigheten av Profhilo varierar från person till person. I genomsnitt räcker det med en ny behandling var 6 till 8 månader efter avslutad kur.

NORDLYS IPL

Nordlys IPL, eller intensivt pulserat ljus, är en effektiv behandling för olika hudförändringar. Genom att applicera intensivt ljus skapas värme i huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen för att ge en föryngrande effekt och minskar rodnad, blodkärl och pigment. IPL-behandlingar är skonsamma och kräver ingen bedövning, och de kan behandla stora områden snabbt och effektivt med minimala biverkningar. Trots att vissa kan uppleva lätt rodnad och svullnad direkt efter behandlingen är det vanligtvis inga problem att återgå till sina vanliga aktiviteter, inklusive arbete, direkt efteråt.


Vanliga behandlingar med Nordlys IPL är:

Solskadad och pigmenterad hud

Ytliga kärl

Akne/akne ärr

Rosacea

Diffus rodnad och jämnare hudton
Fina linjer


Vanligtvis krävs cirka 3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum för optimala resultat med Nordlys IPL. Det är viktigt att undvika solning och användning av brun-utan-sol-produkter under cirka 4 veckor före behandlingen för att minimera risken för oönskade effekter och maximera behandlingens effektivitet.


Priser:

Ansikte 2800kr
Ansikte och hals 3300kr
Dekolletage 2800kr
Ansikte, hals och dekolletage 4300kr
Hals 1700 kr
Kinder 1700kr
Näsa 1500kr
Enstaka kärl/pigment 1500 kr


(Gör man en kur á 3 ggr får man 20% rabatt)

V SOFT LIFT - TRÅDLYFT

Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och utförs genom att en tunn nål förs in under huden. Tråden är tunnare än ett hårstrå och består av polydioxanone (PDO) som har använts i över trettio år inom kirurgi. Hållbarheten kan variera mellan ett till två år, beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Efter behandlingen kan man gå hem direkt och i bästa fall blir det knappt någon blödning eller svullnad.

Kostnaden beror på hur många områden som ska behandlas och hur många trådar vi använder vid behandlingen.


Vid konsultationen kommer vi fram till den exakta kostnaden för dig utefter vilket/vilka områden du vill behandla.


Områden samt från priser:
Brynlyft/pannlyft från 3.000 kronor
Foxy eyes/Ponytail lift från 3000 kronor
Under ögon från 3000 kronor
Näslyft från 2000 kronor
Kindlyft från 7.000 kronor
Nasolabialveck från 1.500 kronor
Sura mungipor från 1.500 kronor
Marionetter från 2.000 kronor
Käklinje och övre hals och haka från 5.000 kronor
Halslyft från 7.000 kronor
Dubbelhaka från 3.000 kronor


Lilla lyftet 10 trådar (Kindlyft/ halslyft eller käklinje) 7.500 kr


Mellan lyftet ca 28 trådar (Kindlyft, nasolabialveck, sura mungipor, marionetter alt. Halslyft med extra tråd i käklinje och dubbelhaka) från 9.000 kronor


Stort lyftet ca 55 trådar (Kindlyft, nasolabialveck, sura mungipor, marionetter, halslyft, käklinje och dubbelhaka) från 13.000 kronor

BTX (Muskelavslappnande)

från 2500 kr

Muskelavslappnande behandling med Dysport i område glabella, panna och/eller kråksparkar.


1 område: 2500 kr

2 områden: 3000 kr

3 områden: 3500 kr


Återbesök inom 3 veckor. Touch-up ingår om så behövs.


BTX (Muskelavslappnande)

OPEN EYE 3000 kr

Behandling som ger ett  lyft av ögonbrynen, en piggare blick samt lugnar ner linjer kring ögon. 


Återbesök inom 3 veckor. Touch-up ingår om så behövs.

BTX (muskelavslappnande)' MINDRE OMRÅDEN  1500 kr

Behandling av mindre områden som: 

Lip- flip, Gummy smile, Haka, Näsa, Sura mungipor eller Pussrynkor


Återbesök inom 3 veckor. Touch-up ingår om så behövs.

BTX (Muskelavslappnande)

TUGGMUSKEL 3300 kr

För behandling av käkmuskeln/ tuggmuskeln. Kanske lider du av spända käkar och tandgnissling. Denna behandling får tuggmuskeln att slappna av vilket också bidrar till en mer avsmalnande ansiktsform.


Återbesök inom 3 veckor. Touch-up ingår om så behövs.

BTX (Muskelavslappnande) SVETTBEHANDLING ARMHÅLOR 3900 kr

Överdriven svettning upplevs ofta ge försämrad livskvalitet. Det kan kännas jobbigt i många sociala situationer.

Med hjälp av Btxinjektioner kan den här typen av svettningar behandlas på ett effektivt sätt. Behandlingen blockerar svettkörtlarna under några månader och därefter behövs ny behandling. Effekten förlängs efter varje behandling då svettkörtlarna inte återfår sin fulla aktivitet mellan varje injektion.


Återbesök inom 3 veckor. Touch-up ingår om så behövs, 

KOMBOBEHANDLING BTX & FILLER

från 4100 kr

Den ultimata behandlingen för en föryngrad och piggare look!
I priset ingår btxbehanding (muskelavslappnande) av önskade områden i övre delen av ansiktet SAMT från 0,5 ml filler för valfritt område. 


Läs mer på boka direkt för att hitta den bästa kombinationen för dig!

SKLEROSERING - BORTTAGNING AV ÅDERNÄT PÅ BEN från 1500 kr

Sklerosering används för att avlägsna ytliga blodkärl och ådernät på benen. Vid behandling injiceras ett lokalt irriterande läkemedel med en tunn nål direkt i blodkärlen där ådernäten finns som gör att kärlen dras samman och försvinner.
Ibland krävs det fler behandlingar för att få ett bra och tillfredsställande resultat, allt från 1 till 4 behandlingar med 6 veckors mellanrum.


1 behandling 1500 kr

Kur á 3 behandlingar 3500 kr

RRS SKINBOOSTER från 1900 kr

RRS Skinbooster vitaliserar och återfuktar huden. Ökar hudens elasticitet och kollagenproduktion vilket resulterar till minskad uppkomst av linjer/rynkor och håller hud jämn och fin. Går att behandla hela ansiktet och skräddarsy en behandling utefter problem och område. 

 

Skinboostern injiceras under huden med väldigt små nålar eller ytligt med en trubbig kanyl.
Är du mycket känslig kan vi bedöva området före din behandling. Vi rekommenderar 1 behandling var 7-14 dag á 3 behandlingar. Kan upprepas 1-3 ggr/år.


1 behandling 1900 kr

Kur á 3 behandlingar 4200 kr

NORDLYS FRAX LASER 1550

Med laser kan vi förbättra din hud genom att minimera rynkor och fina linjer, förbättra hudtexturen, reducera ärr och behandla solskador.


Frax 1550 är en typ av såkallad fraktionerad laserbehandling som är icke-ablativ, vilket betyder att den skapar små värmekanaler i huden utan att skada dess yttersta lager. Denna värme stimulerar produktionen av kollagen i huden, vilket ger en fantastisk uppstramande effekt.


Eftersom huden förblir intakt under behandlingen är Frax en skonsam laserbehandling med kort återhämtningstid. Det är vanligt att uppleva rodnad och en känsla av värme i huden några dagar efter behandlingen.


Vanliga behandlingar med Nordlys Frax laser är:

  • Reducera rynkor och linjer
  • Huduppstramning/hudföryngring
  • Olika typer av ärr, acneärr, kirurgiskaärr och bristningar


En behandling tar vanligtvis ca 30-45 minuter, beroende på behandlingsområdets storlek. För att säkerställa bekvämlighet appliceras lokalbedövning på huden 15 minuter före behandlingen.


På din konsultation lägger vi upp en behandlingsplan utefter dina behov. Vi rekommenderar i de flesta fall en kur på 3 behandlingar med 4 veckors mellanrum.


För ännu bättre resultat kan man överväga att kombinera Nordlys IPL med Frax-behandlingar. Det ger en kompletterande effekt och kan förbättra resultaten ytterligare.


Priser:

Ansikte 3300kr
Ansikte och hals 3900kr
Ansikte, hals och dekolletage 5200kr
Akneärr ansikte 3300kr

(Gör man en kur á 3 ggr får man 20% rabatt)Vad våra kunder säger

Matilda är så trevlig och

proffessionell❤️

Hanna E.

Det är behaglig känsla.

Proffsig bemötande.

Alexander O.

Fantastisk på alla sätt och hon är den som är väldigt mån om dig som kund❤️🙏

Therese M.